Motorer i højeste kvalitet

 
PF mobility tilbyder motorsystemet Direct Power. Dette motorsystem er skabt af den kendte tyske producent Heinzmann i Schwarzwald, og garanterer dig dels den højeste kvalitet og dels at reservedele er tilgængelige – også om 5 eller 10 år. Af samme årsager har vi fravalgt billige asiatiske motorsystemer.
 
Direct Power er et moderne og helt lydløs motorsystem, hvor motorens ydeevne og funktion kan tilpasses den enkeltes ønsker. Accelerationshastighed og min/max fart programmeres i systemet fra fabrikken i Timring i samråd med dig. Batteriet (Type Li/Ion) er aftageligt og kan oplades, hvor du ønsker. Køredistancen på et fuldt opladet batteri er min. 25 km*.
 
 
Styresystem 
 
PF mobility tilbyder styresystemet Pedelec Direct Power.
 
Pedelec, Direct Power systemet er udstyret med en kraftsensor, der omsætter den kraft du træder med i pedalerne, til en impuls der aktiverer motoren. Princippet er, at du skal "yde før du kan nyde". Motorens hastighed styres med de 3 'assistniveauer', og slår selv fra ved den aftalte hastighed. Den maximale tilladte hastighed er 25 km/t. Der er passiv starthjælp op til 6 km/t.
 
’* Køredistancen er målt på plan vej ved min. 15 grader og nye batterier. Ved lavere temperatur og slidte batterier forkortes køredistancen.

RING TIL OS og få rådgivning til den rigtige løsning for dig, og hør om pris og muligheder for at få en cykel på prøve. Vi sidder klar ved telefonen 99 92 06 00, mandag - torsdag fra kl. 8 - 16 og fredag fra kl. 8 - 15. 
 

PF mobility ApS · Bjerregårdvej 15, Timring · 7480 Vildbjerg · Telefon +45 9992 0600 · info@pfmobility.dk