Vælg mellem to motorer i højeste kvalitet

 
PF mobility tilbyder to forskellige motorer, Classic og Direct Power. Begge motorsystemer er skabt af den kendte tyske producent Heinzmann i Schwarzwald, og garanterer dig dels den højeste kvalitet og dels at reservedele er tilgængelige – også om 5 eller 10 år. Af samme årsager har vi fravalgt billige asiatiske motorsystemer.
 
Classic motorsystemet tilbyder ekstrem simpel igangsætning og styring. Du trykker på en knap – og du er i gang! Hastigheden reguleres trinløst med gashåndtaget, som på en knallert. Batteriet (Type AGM, bly/syre) er ikke aftageligt, så du bør have adgang til strømstik, hvor du opbevarer cyklen.
Vi anbefaler dette motorsystem, hvis der er mange brugere der skal benytte cyklen, eller du blot ønsker en simpel løsning. Køredistancen på en fuldt opladet motor er min. 20 km*.
 
Direct Power er en moderne og helt lydløs motorsystem, hvor motorens ydeevne og funktion kan tilpasses den enkeltes ønsker. Accelerationshastighed og min/max fart programmeres i systemet fra fabrikken i Timring, i samråd med dig. Batteriet (Type Li/Ion) er aftageligt og kan oplades hvor du ønsker. Køredistancen på et fuldt opladet batteri er min. 25 km*.
 
 
Vælg mellem to styresystemer
 
PF mobility tilbyder to forskellige styresystemer til cyklerne, Pedelec og E-Bike.
 
E-bike, Classic systemet arbejder uanset om du træder på pedalerne eller ej, så her kan du slappe helt af og lade motoren gøre alt arbejdet (på plan vej). Hastigheden styrer du med gashåndtaget. Max hastighed for denne model er 15 km/t.
 
Pedelec, Classic systemet er udstyret med en omdrejningssensor der sikrer, at motoren kun arbejder, når du træder i pedalerne. Her skal du altså "yde" før du kan nyde. Motorens hastighed styres med gashåndtaget, og slår selv fra ved 15 km/t. Der er passiv starthjælp op til 6 km/t.
 
Pedelec, Direct Power systemet er udstyret med en kraftsensor, der omsætter den kraft du træder med i pedalerne, til en impuls der aktiverer motoren. Her skal du altså også "yde" før du kan nyde. Motorens hastighed styres med de 3 ”assist niveauer”, og slår selv fra ved den aftalte hastighed. Den maximale tilladte hastighed er 25 km/t. Der er passiv starthjælp op til 6 km/t.
 
’* Køredistancen er målt på plan vej ved min. 15 grader og nye batterier. Ved lavere temperatur og slidte batterier forkortes køredistancen.

RING TIL OS og få rådgivning til den rigtige løsning for dig, og hør om pris og muligheder for at få en cykel på prøve. Vi sidder klar ved telefonen 99 92 06 00, mandag - torsdag fra kl. 8 - 16 og fredag fra kl. 8 - 15. PF mobility ApS · Bjerregårdvej 15, Timring · 7480 Vildbjerg · Telefon +45 9992 0600 · Fax +45 9992 0605 · info@pfmobility.dk