Cyklen der sikrer dig frihed og mobilitet

Handicapcykel til en person fra PF Mobility.
DISCO anbefales til dig der er gangbesværet, eller er utryg ved at stige op på en almindelig cykel. Og til dig der bare har lyst til en anderledes 3-hjulet cykel. Det komfortable sofasæde tæt ved jorden garanterer dig en behagelig og sikker cykeltur, hver gang!
Du kan også få DISCO med elmotor, og alle modeller kan tilpasses netop dine behov. Du kan læse mere om elmotoren her.


DISCO Small - uden motor

DISCO - uden motor

DISCO Pedelec, Direct Power - med motor
Handicapcykel til en person fra PF mobility.
STABILO anbefales til dig der ønsker fornemmelsen af at køre på en almindelig cykel, kombineret med sikkerheden i det tredje hjul. Stellet er særligt formet for at gøre det nemt for dig at stige på. STABILO er derfor et populær valg blandt lettere gangbesværede.
Du kan få STABILO i 4 standardmodeller, alt efter om du ønsker en specialcykel med elmotor eller ej. Læs mere om elmotor her.STABILO Small - uden motor

STABILO Small Pedelec, Direct Power - med motor

STABILO - uden motor

STABILO Pedelec, Direct Power - med motor

 Vores trehjulede handicapcykler er løbende udviklet sammen med mange begejstrede brugere og er dansk kvalitet når det er bedst. Cyklerne fås med og uden hjælpemotor. Læs mere om motortype her.

Alle vitale dele er designet og fremstillet i Danmark og alt samles til den færdige cykel på fabrikken i Timring. Hver enkelt cykel testes omhyggeligt og prøvekøres af vores dygtige medarbejdere og leveres personligt til dig. Du får ganske enkelt ikke en bedre og mere sikker cykel. Se hvad vores cykler har betydet for vores mange brugere her.

 

 

PF mobility ApS · Bjerregårdvej 15, Timring · 7480 Vildbjerg · Telefon +45 9992 0600 · info@pfmobility.dk