"Følg os også på Facebook, her opdaterer vi løbende om messer, produktnyheder og kampagnetilbud"

 
  Grethe Brødsted Brandsen:

 Min cykel fra PF mobility blev et vendepunkt for mig
"Jeg har altid cyklet meget,men det stoppede brat,da jeg blev fejlopereret og mistede balancen. Men så kom jeg i kontakt med PF. mobility. De havde lige cyklen til mig. Jeg blev præsenteret for en Disco cykel. Det blev et vendepunkt for mig. Jeg kan igen cykle og det er skønt.

Fra PF mobility har jeg fået en fantastisk service. Når jeg har haft tvivlspørgsmål ,har jeg altid fået en god forklaring,og har jeg alligevel ønsket,at der kom en medarbejder, er der ikke gået mange dage, inden jeg har fået besøg derfra. Det vil jeg rose firmaet for. Jeg bor trods alt helt i Randers.

Jeg er så glad for min cykel....."
NYHED!
Med PF Trappehjælper kan du fortsat tage trappen på trods af begrænset mobilitet fra f.eks. sports skade eller et permanent handicap. Læs mere her >

 
PF mobilitys transportable kørestolsramper fylder og vejer kun ganske lidt, og er derfor lette at transportere, bag i bilen eller bag på kørestolen.
Vi leverer fra dag til dag.
Med faste kørestolsramper fra PF mobility er du sikker på at få en gennemtænkt løsning tilpasset dine ønsker. Leveringstiden er kun 10 arbejdsdage!
Vind i håret, røde kinder og ægte livsglæde. Motionér og foretag private ærinder, når du ønsker det.

Find cyklen der passer til dig >PF mobility ApS · Bjerregårdvej 15, Timring · 7480 Vildbjerg · Telefon +45 9992 0600 · Fax +45 9992 0605 · info@pfmobility.dk