Your mobility - Our mission

Vores mission er ganske enkel: At give gangbesværede og kørestolsbrugere frihed, mobilitet og bedre mulighed for at tage del i livet omkring dem. Det er det vi brænder for, og det er det som optager os hver dag.

Dette gør vi gennem vores højt specialiserede udvikling og produktion af handicapcykler og kørestolsramper, der gør brugerne selvhjulpne.

Vi har et tæt samarbejde med både brugere, plejehjem, bosteder og kommuner over hele landet, og videreudvikler løbende vores produkter, så de er på forkant med brugernes behov og ønsker. Og vi har mere end 20 års erfaring!

Vi vægter personlig service meget højt, fordi vi ved hvor vigtigt det er, at løsningen er den helt rigtige første gang. Og vi vægter leveringstid meget højt, fordi vi ved, at når uheldet er ude, er ventetid det sidste man har brug for.

PF mobility er prototypen på nutidens og fremtidens danske virksomhed: Specialproduktion og fleksibilitet i meget høj kvalitet. Med rødderne solidt plantet i den jyske muld er vi stolte af det som vores produkter betyder for vores brugere, og af at repræsentere dansk kvalitet, når det er bedst.

Udlandet har fået øjnene op for vores unikke kompetencer og produkter, og vi eksporterer til flere europæiske lande.
 

PF mobility ApS · Bjerregårdvej 15, Timring · 7480 Vildbjerg · Telefon +45 9992 0600 · info@pfmobility.dk